torsdag 18 juli 2013

Vad händer här då?

Så har snart ännu en semesterdag gått, och vi grejar och fejar här hemma så fort går dagarna, det städas och målas och snickras och sorteras! Just nu håller Mattias på sätta listerna i vårt sovrum, och barnen har nyss duschat och ska strax lägga sig... Själv sitter jag och tar igen mig en liten stund... Jag hade tänkt träna men fick ett illamående och yrselskov nu därav tar jag igen mig (nä jag är INTE gravid, har däremot PMS!) så vi får se om jag mår bättre snart så jag i alla fall kan stå på trampmaskinen en stund!
 
Tänkte visa lite bilder från dagarna sen vi kom hem från hotellet, dvs. måndag-torsdag och lite vad vi haft för oss. =)
 
Måndag kväll blev det lite rosé, jordgubbar och "Hansel & Gretel Witch Hunters"!
 
Natten efter vi kom hem så låg Hugo hos Tiril precis hela natten, tror han saknat henne. ;)
 
Barnen har testat sparkcyklarna, denna var tänkt till Kiron från farfar men den var lite liten men passar Tiril perfekt!
 
Och Kiron har ju sin som han fick förra året!
 
Vi har varit på Erikshjälpen både tisdag och torsdag, här tisdagens fynd; snygg vaxduk (ser lite ut som jute), ett kul kjolmönster till mig själv, Myror i Brallan-VHS till barnen, 4 (!) Sandemo-böcker jag inte hade/läst (woohoo Sandemo är ju ett måste på sommaren och än bättre om det är böcker jag inte läst!) , en såssnipa och lite spets. ;) Kul med loppis!  
 
Vaxduken hamnade i uterummet, där jag äntligen fått inspiration till att piffa litegrann i alla fall. M har grundmålat det utvändigt och lite invändigt där det behövs också, härnäst ska det upp panel på innerväggarna. Sakta men säkert så!
 
Vi har hunnit med lite spel... (Tiril vann över mig i allt!)
 
Och igår blev det lite målning för mig med, några av de saker vi har tänkt måla om, hann i alla fall några varv mellan regnstunderna.
 
Idag har vi varit och köpt lister och lite virke på XL-Bygg, och dammsugit och dammat hela huset m.m.  Vi får som sagt se om det blir lite träning och sen ligger kvällen öppen, får se vad vi hittar på.
 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...