onsdag 31 juli 2013

Stugliv!

Här uppe i stugan råder lugnet, mestadels. I måndags for M och lämnade barnen hos mormor medan han, Johan och pappa grejade i stugan (fortsatte höjningen m.m), och jag var kvar hemma och packade, fy vad tråkigt men gick mer effektivt att göra det själv.
På kvällen hämtade M äntligen upp mig och vi for upp hela familjen.
Har grejat en massa här uppe så riktigt lugnt har det inte varit än, men snart så...;) M försöker bla. laga pumpen m.m.Men det är skönt att vara här!

Igår tisdag åt vi surströmming med mina föräldrar och syster Anki, på min önskan, har längtat! Hehe Kiron mfl. som inte äter surströmming fick kräftor, köttbullar och sill att äta istället. ;)

 
Och idag har mina föräldrar och min bror med son varit uppe här igen nästan hela dagen, för att fortsätta höja/sänka stugan så den är jämn. Nu så är den bättre än den varit på flera år i alla fall! Varit ganska fint väder idag (förutom blåst) så barnen har badat lite och även bror och M.
 
Nu till kvällen blev det dunderfint, jag och M har suttit ute sen barnen somnat och läst (Sandemo, ett måste juh!!) och eldat lite nere vid sjön. På bilden längst uppe till vänster ser ni stugan hur den ser ut från sjön, ni som ej sett. ;)







Idag har jag haft många funderingar på hur vissa är funtade, hur kan man sjunka så himla lågt och bara tänka JAG JAG JAG hela tiden, var går gränsen för åsamkandet av smärta, och utnyttjandet av en människa man påstår sig älska!?  Enough is enough, broarna är definitivt brända, och ge upp!! ALDRIG MER!

3 kommentarer:

solokatt76 sa...

Gillade allt i inlägget utom det sista. .. trist.. :-(

Jag vill oxå bo i stuga med underbar utsikt och äta surströmming ;-) *avis*
Kram

Unknown sa...

Som jag sagt förut, så avis på att ni har en stuga att åka till. Verkar vara hur mysigt som helst ju! Vi lär nog köpa oss en så småningom! =)

Kram

Kikki sa...

Håller helt med. Den personen är helt sinnesrubbad. Blir så förbannad. Tänker på det konstant och även att hjälp för den utsatte inte finns??? Helt sjukt =(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...