söndag 21 juli 2013

Semesterlunk, rensning och rea-shopping!


 Semesterlivet rullar på...igår var en dag blandad med både vila och grejande. Jag har börjat på en ny bok och hann läsa en del kapitel ur den, M var och hämtade barnen som haft det bra hos mormor och morfar. =)
Blev också lite pyssel, Kiron gjorde såklart en parklöpare.

 Jag ägnade stor del av dagen åt att rensa bland mina "re-do"plagg, alltså sånt jag sparat för att sy om. Köpt stora förvaringslådor på Ica Maxis rea så nu är det mer ordning i tygförrådet! (Sen återstår ju att sortera bland alla tyger också, men puh det tar vi en annan dag! )

På kvällen kom grannarna Wusch över och spelade lite Wii med oss!

Idag har det mest varit lugna gatan här, M har tvättat av husfasaden lite m.m, jag laddar för att gå och fortsätta rensa min garderob....
Har tagit ett steg närmare "den idealiska flickmamman" och gjort mina första försök till inbakad fläta, haha allt annat än perfekta men övning ger färdighet! Tirils hår är så flygigt så hon behöver gärna nåt som håller bort håret från ansiktet (men hårspännen och snoddar får sällan sitta kvar) och med fläta såhär så känner hon sig som Rapunzel i Trassel. ;)

Har blivit lite shopping idag, hittade en rabattkod på http://www.miinto.se/, om du anger Femina2013 får du 200 kr rabatt (vid köp över 200 kr) men jag tror att de inte har nån lägsta ordergräns så om du köper en tröja för 215 kr och anger rabatten så får du den för 15 kr, och frakten är fri. ;)

Våra köp blev varsitt par vinterkängor till barnen, Exani North, de var på rea nu och har kostat 600 kr/st, nedsatt till 299 kr, och efter rabattkoden blev det alltså 398 kr för 2 par vinterkängor! Bra pris!



2 kommentarer:

solokatt76 sa...

Kanonpris på skorna ju!! Lovely!

Maria sa...

Fina skor till väldigt bra pris! Vilket fynd!
Ser att det är lite utrensning och städning hos er med under semestern! =)
Hoppas på en fin vecka nu, min sista semestervecka denna period iallafall! ;)

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...