söndag 23 april 2017

Hotellnatt på Hallstaberget och min födelsedag!

Hej hej! 
Så var det slut på påsklov, imorgon är det tillbaka till vardagen igen! 
Jag ligger ju efter lite med bloggandet, här är inlägget om vår hotellnatt tisdag-onsdag och min födelsedag på onsdag! =) 

Vi hade en gratisnatt via en tidningsprenumeration jag tagit, fick välja mellan lite olika hotell och här i Västernorrland var Hotell Hallstaberget bästa alternativet. Vi har ju sovit där två gånger tidigare på vår bröllopsdag och alltid varit nöjda. 
Villkoret var att man bokar måltidspaket, trerätters här för 490/person och det är ju en bra deal. ;)  
 Så barnen sov en natt hos mormor och morfar medan jag och M for direkt till Sollefteå efter min klippning. =) 

 Vi började med middagen, till förrätt Hemgravad lax från Ångermanälven, med gurka/äpple och dillkompott, dijonspetsad hovmästarsås och honung. 
Huvudrätt Entrecôte med vispat tryffelsmör, rödvinssky, plommontomatsallad och pommes frites. Och till efterrätt Limepannacotta med färska hallon, choklad och skorpa från Emmas skafferi i Junsele. ;) Jättegott alltihop! 



Panoramautsikten! 

Sen bytte vi om och gick ner på spa-avdelningen där vi blev några timmar. Riktigt lugnt, inte så många andra där. Vi har bara varit där sommartid tidigare men det var superhärligt med kvällssolen och den jättevackra solnedgången med olika färger som vi kunde se genom fönstren, vi satt också i utepoolen en stund men hann inte fota nåt där. Väldigt nice! 







 När vi var mer än möra framåt 22-tiden så köpte vi med oss en nachostallrik och gick upp på rummet och såg film. ;) 

Tyvärr sov jag inte bra på natten, var jättevarm efter spa'andet och hade fel dygnsrytm också efter natthelgen, supersvårt att somna fast jag var jättetrött! Men det är ju inte hotellets fel. ;) 
På onsdag morgon, min födelsedag, gick vi ner och käkade frukost (nästan sett mest fram emot att få äta hotellfrukost på min födelsedag för första gången!)  och jag fick ett av paketen från M och barnen. Superfint armband i samma serie som örhängena jag fick förra julen. (länk) ;) 
Sen skippade vi att spa'a nåt mer och gick istället upp på rummet och sov en timme till innan utcheckning, behövligt! 
"Hem" till stugan för lite uppstädning, M och barnen hade ju varit där på helgen, och tårtfix! 
 Svärfar kom som första gäst och åt middag med oss, Kebab och strips, barnen åt hos mormor och morfar. Sen kom strax Mats, Hanna och Clintan! Han är ju 2,5 år nu och har blivit så duktig på att prata! Och han älskar fika, bara spritter i hela kroppen när han får tårta, =D ! 

 Mina föräldrar kom strax de också, med barnen! De ville sova kvar hos mormor och morfar mer men vi vill ju också rå om dem på lovet juh, jag hade ju knappt träffat dem sen fredagen. ;) 
 Lite senare på kvällen kom min syster Maria, Thomas, Moa och Wilma. =) Jag och M fick gemensam present då de inte hunnit gratta honom. 
 Fick mycket gott drickbart, (vinerna tillsammans med M), och så har jag och M fått en grovdammsugare i tidig present av mina föräldrar också för nån månad sen och presentkort på Höga Kusten- hotellet av svärmor. =) Lotter är inte med på bilden! 
 Jag fick ett till paket av M och barnen också, halsband i samma serie så nu har jag ett helt smyckesset, såå fint, Edblad. 

Hade en jättefin och mysig födelsedag. 
Sen var vi kvar i stugan onsdag-fredag, lugn och ro och jag pluggade nästan hela torsdagen. På kvällen tog jag en ensam promenad runt sjön för att få komma ut lite, riktigt skönt väder. Isen på sjön smälter jättesnabbt nu. 

Fredagen städade vi ur och åkte hem. Mattias och barnen har varit i stugan fyra nätter detta lov och jag två. Det blir nog snart dags igen! =) 
I helgen har jag haft lite mer födelsedagsbesök och mer socialt. Skriver om det snart! 
Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...