onsdag 12 april 2017

Buzzar Santa Maria streetfood! Recept Pulled Salmon Wraps.


Idag har vi via Buzzador testat Santa Maria Streetfood, med konceptet Bombay Style. Vi körde på receptet med Pulled Salmon Wraps som finns på alla förpackningar, vi fick hämta ut Chapati Bread, Lemonchutney och Kryddmix i samma serie. Det finns även produkter för Jamaican Jerk tacos med kycklingtortilla och Sydney Style med Smoky Pepper Burgers. =) . 
Indisk street food på ditt middagsbord! Förflyttas mentalt till indiens färgstarka kustliv och njut en fräsch chapatiwrap med ingefärs- och chilidoftande lax, toppad med sötsyrlig citronchutney.

Pulled Salmon Wraps 4p
500 g laxfilé utan skinn
1 påse Santa Maria Ginger & Chili Spices
1 msk smör
0.5 dl vatten
1 paket Santa Maria Chapati Bread
1 påse färsk bladspenat
1 burk Santa Maria Lemon Chutney
1 dl matlagningsyoghurt
Lägg till fler grönsaker efter smak. ;) 
Sätt ugnen på 200°C.
Lägg lax, kryddblandning, smör och vatten i stekpåsen som följer med kryddblandningen. 
Lägg stekpåsen på en kall plåt och klipp bort ca 5 mm av påsens ena hörn. Tänk på att påsen kommer expandera under tillagning, så se till att den inte är nära ugnens kanter. Tillaga laxen i 20 minuter i mitten av ugnen.
Ta ut laxen och klipp ett stort hål i upptill i stekpåsen. Se upp för den heta ångan!
Töm hela innehållet i stekpåsen i en skål och dra isär laxen med två gafflar.
Värm chapatibröden i stekpanna eller micro. Lägg på spenat, chutney och yoghurt. Toppa med lax och vik ihop till en wrap.

 Vad vi tyckte? Jättegott, och mättande! Barnen fick vanlig lax med potatis eftersom de brukar vara mycket skeptiska till indiskt, men Kiron smakade och tyckte det var gott, och Tiril gillade bröden och chutneyn. =) Det finns hopp för dem med! =D 
Se vad fler testpiloter tycker på sociala medier under taggarna #santamariasverige #buzzador och #streetfoodbuzz


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...