fredag 1 januari 2016

Festlig nyårsafton och mysig nyårsdag!

Gott nytt 2016 på er! 
Vi fick en rolig start på det nya året, firade in hos familjen Wusch! 




Det var familjen Wusch, vår familj och en till familj vi inte träffat förr som firade ihop. Vi var totalt sex vuxna och fyra barn och vi hade gjort som knytmiddag då vi alla tog med mat. 
Tycker så om Mark och Christinas kök, är så trevligt att kunna sitta runt köksön och kika på när de lagar mat. =) 


Tiril mumsar barnens efterrätt: Chokladpudding med grädde! Är så bra att vi hittat alternativa mjölkfria produkter till henne som hon tycker om.. 

Barnen passade på att besegra Ender Dragon i Minecraft under kvällen! ;) 

Såå mycket god mat!! Vi hade ordnat barnens mat och barnens efterrätt; Lasagne och chokladpudding. 
Helene och Micke hade gjort snittar och gott innan maten, och en jättegod förrättstårta! 
Och Mark och Christina hade gjort huvudrätt; supergod helstekt oxfilé med vitlökssmör, avocadosmör, potatisgratäng, princessbönor och sallad. 
Och efter tolvslaget mumsade vi i oss olika ostar! 
 Såg nedräkningen på TV vid tolvslaget och skålade innan vi gick ut och kikade på raketer. Vi blev sen kvar ett tag hos Wusch´s och åt ostar. Så trevlig kväll! 
Imorse sov vi länge, fick faktiskt väcka barnen kring 10.30...=P! Vi har haft en riktig mysdag och bara umgåtts med varandra hela dagen. Sett på Scooby Doo, tagit en kall promenad...

...pysslat med några av de pyssel barnen fick i julklapp, testat dito julklappsspel både i brädvariant och på Wii, ätit rester från gårdagen till middag (den goda oxfilén!) och sen barnen lagt sig har jag och Mattias sett på Hobbit, 3e filmen! Vi upprätthåller vår nyårstradition med Tolkien, även om vi inte som tidigare ser alla tre "Sagan om Ringen"-filmerna, 9 timmar i sträck på nyårsdagen... Hehe andra prioriteringar när man har barn. ;) 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...