söndag 20 september 2015

Vår helg och romantisk författare.


Swosh så har ännu en helg gått! 
Jag har ju jobbat fredag lördag söndag och har kvällspass imorgon innan jag får nån dag ledig. =) 

Igår jobbade jag till 15.30 och sen hem till familjen. M hade varit fullt sysselsatt hela dagen med bla. att sätta upp en duschdörr i badrummet på övervåningen (idiotiskt att det inte gjorts tidigare, mycket konstigt planerat badrum!) och måla kaklet i köket. (Långsam köksuppfräschning på gång!)
Jag var så galet trött så efter lite målning jag med och lax till middag så tog jag en powernap på 25 min för att orka vara nåt sällskap sen på kvällen.
När barnen kommit i säng hade vi eget lördagsmys!  

Vi såg "Avengers-Age of Ultron". Riktigt bra och precis lagom tankeverksamhet krävdes för en trött lördagskväll!  

Sovit som en stock inatt, fick lite sovmorgon och sen intogs frukosten i sängen med en bok innan jag fick snärta till jobbet, började kl. 12. 
Har nu bara ca. 30 sidor kvar av denna bok (hann inte med dem i förmiddags!), den första jag läser av Nicholas Sparks. Velat läsa nåt av honom länge, jag menar "Dagboken-Jag sökte dig och fann mitt hjärta", "The Last Song", "The Lucky One", "Safe Haven", "Dear John" och så denna "A walk to remember" för att bara nämna några FILMER som baserats på bokförlagor av honom. =) Mycket kärlek väntar där! 
Nej, nu ska jag krypa i säng och läsa sagda bok, får se om jag hinner läsa ut den eller om det blir imorgon. Godnatt och sov så gott! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...