onsdag 30 september 2015

Birsta-shopping, nytt till hemmet och sjukling!

Fullt upp heeela dagen! 
I förmiddags hade vi läkartid nere i Sundsvall för Kiron, och det kan dra ut på tiden...
 Vi var också in på Dollarstore och shoppade en del, och lunchen passade vi på att äta på IKEA, hade några saker att kolla efter där. ;) 

Fanns så mycket jag ville ha på IKEA nu, men man får ju hejda sig lite...! (Mycket! ;))
Det är mycket vi vill köpa till stugan också, men det får vänta lite eftersom det ju inte är "säsong" nu och inte så bråttom. 
Men lite nytt, mest till Kirons rum som hylla, sänglampa, nya Trofastbackar och förvaring. Även lite till övriga hemmet här i höst. Fått lite mer inspiration. =)








Köpt tidigare på Dollar, (filt, matta och nya koppar), jag älskar denna formen på kopparna, de är så goda att dricka ur så det var bara att slå till när det fanns! Filten och mattan var på 70 % rea, såg att de var till fullpris idag nere i Sundsvall.  

För att fortsätta på hem-temat så beställde vi för några veckor sen från Ellos också, mest lite kläder men även lite till hemmet. 
Nya kuddfodral, lite "mysmurriga". 

Passar nog fint till dessa som vi ju beställt tidigare. 
Nu har jag jobbat kväll och sen har vi sett andra avsnittet av Modus. Ska hinna med en dusch nu och sen blir det sova. Jag har två dagar ledigt. Tiril blir hemma med mig imorgon och fredag hade hon redan ledigt. Hon har fått sån hosta! Nu börjas det... Så det blir vila och hoppas på det bästa! Hoppas att jag har nån ro att vila med, huvudet är redan fullt av planer på vad jag ska hinna fixa imorgon. 
Kram och godnatt på er! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...