torsdag 2 juli 2015

Soliga semesterdagar!

Äntligen kom sommaren!! Nu har vi haft några dagar med mestadels värme, och såklart passar vi på att njuta så mycket vi hinner. Har snart haft semester i två veckor och inte har det varit många lugna stunder på den tiden iallafall.
 Igår rensade jag tex. igenom gamla papper sen två år tillbaka, usch det är mycket att sortera in och slänga, vilket göra...Höll på över halva dagen...  Men men nu är det gjort och skönt är det. 

Som sagt har vi också njutit så mycket vi kan! 

Poolpremiär i söndags!





Grillat och ätit gott, nyttigt och onyttigt. ;) Fick sista omången av Linas matkasse i måndags, nu har de uppehåll i Juli och det känns bra, man vill liksom kunna ta det simpelt och lite oplanerat på sommaren. ;) 

Haft årets filmpremiär i uterummet, vi såg "Berättelsen om Askungen" igår. Rätt så bra! 

Idag har det varit varmaste dagen hittills, och jag har överentusiastiskt lyckats bränna mig på ryggen. Ouch! 

Vi var någon timme på Smitingen med Christina och Tim. Barnen och M tog badpremiär i havet! Jag väntar nog ett tag med det...Burr! 


Kiron har tappat ännu en tand! Äntligen! Han har haft ont så fort han ätit eller borstat tänderna, och har inte vågat rycka ut den. Men idag när han tuggade tuggummi...Plopp! 

Satt ute i hammocken till över 22 ikväll, så varmt. Vore det inte för knotten kunde man suttit längre. Men vi gick in och såg lite deckare istället! 

Här är några köp vi gjort denna vecka, överlycklig över säsong 1-6 av Supernatural, köpte dem på facebook för 250 kr och några av säsongerna är oöppnade.. Yay! Nu kan vi se Supernatural i stugan också utan att behöva streama och slösa internet! 
Och den söta dockan är ju för smycken men funkar ju lika bra som prydnad i mitt syrum, de hade sänkt priset nu till 39 kr. =D 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...