lördag 30 maj 2015

Morsdagsuppvaktning och jobbhelg.


 Hej!
Tillbaka till jobbet blev det i helgen!! Idag har jag jobbat 12-20.30, men innan dess hann M och barnen uppvakta mig med frukost och paket på sängen. Morsdag idag istället eftersom jag jobbar delat imorgon. ;) Jag fick underkläder, sommarpyjamas och mysig kimono av dem. =) 

Det har varit någorlunda värme här idag och nån dag tidigare i veckan (inte för att vi kunde njuta av det speciellt då), kan inte fatta att M går på föräldraledigt om två veckor och jag på semester om tre!! 
Det är så synd att det alltid ska blåsa här i Härnösand, vi har en hel del lä på vår baksida men inte totalt. Men fått lite D-vitamin iallafall! Kändes ju rätt tungt att gå till jobbet när det var finväder. 


Tiril älskar att rita Rapunzel just nu, mormor och farmor har fått varsin och idag har hon ritat den nedre till mig och M. Visst är den fin? Rapunzel och hennes torn. 


På måndag kommer vår andra kasse från "Linas matkasse", var en del spännande rätter... Vi har hämtat ut vår premie därifrån, fyra fina melamin-muggar från Rice! 
Godnatt, nu måste jag krypa i säng. Är ju så svårt att varva ner efter kvällsjobb och imorgon ringer klockan 5.30. 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Usch fy... här blåser det som attans med. Man kan knappt njuta av solen och alltid Nordanvind...Kustväder?!
Vilka fina muggar! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...