söndag 26 april 2015

Öppet hus på brandstationen, nattgäst och mer tapetsering.

Den här helgen har fullkomligt svischat förbi, vi har verkligen haft full upp hela tiden!! 
Igår for vi först på McDonalds till lunch och sen vidare mot brandstationen där de hade öppet hus.=) Familjen Wusch var också med. Jättespännande att kika på och få klättra upp i brandbilarna... 

...,titta på alla olika fordon, gå tipsrunda för både barn och vuxna, få prata med brandmännen, prova vattenspruta, fika lite m.m.=) Och man fick också gärna skriva upp om man hade minsta intresse för att bli deltidsbrandman (de behöver desperat såna!) 

Söt bild på barnen utanför McDonalds. =)

Strax före middagstid fick vi sen hem en nattgäst, Tim sov över hos oss då hans föräldrar var bortbjudna! Mysungar. 

Jag och Mattias spenderade eftermiddag/kväll med att börja tapetsera Kirons rum. Från grönt till silvergrå/vitt zebramönstrat.  Pausade bara för middag (jag hade förberett tjälknöl, potatisgratäng och svampsås...!) och höll på till 21-tiden då barnen fick krypa i säng. Jag hade huvudvärk konstant hela dagen så hjälpte till så gott jag kunde... Svartnade för ögonen på mig om jag böjde mig framåt, frös och mådde allmänt skit. 

Idag har jag mått lite bättre även om huvudvärken har legat på lut och jag har ont i kroppen. Och vi har fortsatt med tapetseringen idag och även blivit klara nu ikväll. Krångel med snedtak i dessa rum. 
Han fick en tegelmönstrad fondvägg, den valde han ut själv och vi hittade sen zebratapeten som han också gillade. =) Nu återstår att ställa i ordning allt igen, är så sugen på att köpa lite nya möbler också men det blir nog inte så än iallafall.... 

I fredags efter jobbet hann jag sy klart tre plagg jag haft liggandes ofärdiga till mig själv. =) 


Och så lite filmer då... Såg en rysare igår kväll, den var sevärd och ganska creepy! 

Och ikväll blev det lite drama för min del, en fin film. 

Nu börjar mina nattveckor igen! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Så duktiga ni är som fixar och piffar med både kläder och inredning! Kul för Kiron med nya fina tapeter.
Trist att du är risig igen! Krya på!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...