söndag 12 april 2015

Lördagen i stugan. =)

Först och främst stort grattis till Ia som fyllt år idag,  hoppas att vi kan gratta dig snart! 

Nu är vi hemma i Härnösand igen!
Har det lite si och så med internet där uppe i stugan, så därför blir det lite si och så med bloggandet också. ;)

Igår lördag var vi ganska aktiva, bla. for vi till Kramfors på liten shoppingrunda. Blev tex. Erikshjälpen och Dollarstore. 
När vi kom tillbaka tog vi en stunds paus i solen på altantrappen innan det var dax att laga tacos. ;)  Den här utsikten tröttnar man ju inte på, hehe. 

På Erikshjälpen blev det lite fynd, några virktidningar, uppläggningsfat och fyra lampor! Dessa två på bilden ska vi ha som sänglampor i stugan till barnen. Och de två andra visar jag imorgon, de är också i stugan, vi blev så nöjda! 
Lådan är från Dollarstore, en box för fjärrkontrollerna i stugan. Köpte den och lite annat smått och gott. 

Mina föräldrar kom upp och åt tacos med oss! 


Hehe på Dollarstore har de ju också lite roliga maskeradprylar...

När mina föräldrar åkt drog vi fram MixMax-spelet och körde en runda. Barnen tycker det spelet är jättekul, nästan för kul för de har svårt att veta när det är deras tur eftersom de är fullt upptagna med att bygga gubbar. =D 
 Och vi avslutade kvällen när barnen lagt sig, med att sitta vid brasan och läsa. Är faktiskt skönt att vi inte har några TV-kanaler där uppe utan måste se på DVD eller VHS, eller för all del streama en film men då går det massa internet från telefonen. =) 
Så spel eller läsa bok känns ofta som ett bättre alternativ, och vi klagar inte! Men vi kanske skaffar nåt baspaket där uppe till sommaren, vi får se. Man vill ju egentligen inte missa de bra sommardeckarna heller. 

Idag tog vi det lugnt och skönt på förmiddagen, men efter lunch städade och packade vi för att åka hemåt. 
Tyvärr har Kiron blivit än mer förkyld nu, ordentligt snorig och har feber och jätteont i huvudet. Så han blir hemma från skolan imorgon och Tiril är också ledig eftersom jag är ledig. Synd att avsluta påsklovet så, men men stackars gosen!


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...