torsdag 26 mars 2015

Loppislycka!


Ännu en bra dag! =) Mest eftersom jag haft loppislycka... Precis när jag sovit klart för dagen tipsade en tjej i en lokal sygrupp på facebook om att det fanns en ställbar provdocka på Erikshjälpen, för endast 200 kr! Gissa om jag förbannade att jag inte har körkort (eller bil för den delen)! Och M skulle inte komma hem förrän framåt 18-tiden...
Tack och lov kunde min kära bror ställa upp och åka dit efter jobbet och den fanns kvar!!! Yiiihaaa! Jag har velat haft en sån här så länge!
Något liten för min storlek är den men det går alltid att fylla ut så den får mina mått, och nu kan jag ju ställa efter andras lite mindre mått också. =)
Nypris på denna är 2400 kr, begagnad från runt 600-1500 kr har jag sett så detta var verkligen årets loppisfynd. Säg hej till Athena (märket heter så ;))
 
Sen väntade ju denna i postlådan också, och dagen blev ännu bättre. Har med den nu på jobbet för att kika i.
 
 Sist men inte minst är detta min sista jobbnatt för denna gång och sen väntar en ledig men fullspäckad helg. Hoppas hinna med att sy sovrumsgardiner + ev. kuddfodral, betala räkningar (det måste hinnas ;)), städa och putsa fönster, baka nåt gott, shoppingtur med ev. överraskning till barnen i Birsta och så fira maken på söndag. Plus hinna mysa!
Vi får se om nåt får ge vika.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...