söndag 1 mars 2015

Vila, läsa, virka, mysa...

Ja, dagarna rullar fort fastän vi inte gör så mycket! Jag sover mycket (fast lika trött ändå), virkar och läser böcker. Hjälper till med det jag orkar. Sakta men säkert känns det bättre iallafall. 
Båda barnen och Mattias var på förskola/skola/jobb i fredags, jag fick hjälp av fina Christina att hämta Kiron. Själv blev jag helt svettig av att hämta Tiril på dagis typ 50 m bort... 

Nu har barnen sportlov till veckan! Mattias har sökt föräldraledigt för länge sen, så det blev ju oplanerat så att hela familjen är lediga...
Mattias var in på Dollarstore i fredags och köpte lite söta pastelliga ljuslyktor, ett hus i rosa också som kommer få stå i sovrummet sen. 


Min pappa fyllde år i fredags, Tiril målade en teckning till honom. 

Jag har ju som sagt virkat, en lagom syssla ;) En döskalle, hittade mönster HÄR

Och min första amigurumi, en muffins! Lite beroendeframkallande detta så det kommer bli fler figurer! =D 

Igår hade vi grillpremiär med familjen Wusch! Mysigt att bara ta det lugnt, äta gott och sitta och prata en massa. Kikade så smått på mello också såklart. 

Idag har vi varit till mina föräldrar för att gratta pappa, de bjöd på god middag (Flygande Jacob) och fika, bla. kladdkaka som Kiron är helt tokig i. 
På väg hem stannade vi på Ica Maxi så jag fick kika lite snabbt på bokrean, äntligen kan jag ju säga! Hittade dock inte så mycket, blev en stickbok till mig och faktabok om insekter. ;) 

Nu sitter jag och M och tittar på Arne Dahl, vi kanske ser en Maria Lang-deckare efteråt också. ;) Har inte hunnit mysa så mycket tillsammans i helgen eftersom vi la oss så tidigt i fredags och hade sällskap igår, men nu så. Min älskade familj, det bästa vi har är varandra! 

Filmade Kiron i måndags när han läste läxan. Sötis, han är så duktig och läser överallt nu! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...