måndag 9 februari 2015

Vårdbesök, kakburkspyssel och veckomatsedel. v. 7

Gah!! 
Imorgon var det meningen att jag skulle åka ner med Kiron till folktandvården (buss såklart) på förmiddagen. Men ikväll fick vi ringa sjukvårdsrådgivningen för Tiril, hon har några dagar klagat över yrsel, ont i ögonen och att det låter i öronen när hon ska sova. Och ont i huvudet hade hon nu ikväll.  Annars rätt så pigg. 
Rådgivningen tyckte vi skulle kolla upp detta, kan vara nåt som är kvar sen sista streptokockinfektionen så imorgon blir det att ringa VC, igen. 
Därmed kommer jag inte hinna Kirons tandläkartid, vi ska prova att boka om men annars måste M fixa det, igen, han har varit hemma så mycket på sistonde då barnen ju varit sjuka och det även varit diverse vårdtider här och där. Dryyyygt!! Vilken jäkla sjuk-period det varit nu! 

Till Tirils födelsedag pysslade jag klart några av de kakburkar jag haft stående halvfärdiga i över 6 månader. Sprayfärg, griffelfärg och akrylfärg. 

Före. ;)

Här är veckans matsedel. På lördag har vi barnvakt så vi är solo för alla hjärtans dag. =) Har tänkt äta ute och kanske gå på bio,  om det går som planerat. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...