söndag 1 februari 2015

Magsjukt, kläder och film-rekommendation!


Hej på er! Hoppas ni haft en fin helg! 

Vår helg blev annorlunda än planerat, vi hade tänkt överraska barnen med bio. Men Kiron fick tyvärr magsjuka. =(. Han klagade över magont redan i fredags och åt inte mycket av kräftorna fast han älskar dem. Och så bröt det ut på förmiddagen igår. 
Så det blev ännu en lugn sjukhelg här, känns som om det blivit många såna dagar nu. 
Senaste kräkningen igår kväll vid 18, och så hade han feber vid läggdax, men idag inget.  Peppar peppar hoppas det är över. Barnen blir ju hemma imorgon måndag iallafall. 

Vi har myst ändå så gott vi kan!

Jag och Mattias åt gomat igår och idag eftersom det var så mycket kvar, Skinkstek på Italienska, recept finns i inlägget nedan. Jättegott. =) 

Kiron klarade i veckan något han varit rädd för många månader nu, och han hade som morot blivit lovad att vi skulle skaffa Minecraft. Sagt och gjort. M testade det också för att se hur det gick till och så, och nu är de båda fast, babblar om hus de bygger, svampar, svärd och massa annat på "Minecraft-språk"!

I torsdags kikade jag förresten in på H&Ms slutrea och köpte lite till nästa vinter, blev en jacka till Kiron...

 ... och handskar till Tiril. 
 Mattias fick en skjorta också. 


Igår såg vi en riktigt bra film, "Horns" med Daniel Radcliffe. Annorlunda men väldigt spännande måste jag säga! Så den vill jag rekommendera. 


Nu blir det sängen, har blivit dålig sömn i helgen... Imorgon går jag in i min nattperiod, hoppas hinna vila när M kommer från jobbet! Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...