lördag 6 december 2014

Provat på att vara 3-barnsmamma, och julmarknad!

Hej! 
Igår hade jag och Tiril en ledig soft dag, skönt att bara vara och ta dagen som den kommer! 


 På eftermiddagen var vi dock barnvakter till lillkusinen Robin, som dessutom fyllde 3 år! Stora killen, herregud vad det gått fort! Han fick fredagsmysa och busa med kusinerna tills pappa Johan slutade jobbet. 
 Jag och M såg en riktigt bra film igår, "Maze Runner", den rekommenderas!! 

Imorse kom M upp med frukost på sängen, en bra start på en lördag, jepp! =D 

Idag hade vi ett inplanerat marknadsbesök på Norra Berget i Sundsvall! Vi åkte med familjen Wusch, och parkerade bilarna i stan innan i gick på Dragon House för lunch, fyra olika bufféer att välja fritt emellan. 

Mätt!! Sushin var bäst. ;) 


Grabbarna bus, Tim och Kiron. 

Sedan tog vi gratisbussen upp till Norra Berget och julmarknaden. Första gången vi var där, verkligen mysigt! Området är lite som Murberget vi har i Härnösand, med gamla hus och sevärdheter. En massa knallar fanns det, med mest hantverk och sånt. Supermysigt! 




Köpte lite godisremmar, söta änglavingar från Butik Sussi, och lokalproducerade godsaker från Häggby Gård. =) Vi var också in en sväng på Toys r´us i Birsta på väg hemåt, barnen fick handla för sina födelsedagspengar (Tiril en Rapunzel-docka, Kiron ett Lego-set) och vi smygköpte nån julklapp. 

På måndag ska vi ringa VC eftersom tösabiten är dålig i magen, hon har varit dålig i magen flera gånger sedan magsjukan (om det nu var magsjuka) och vi känner att vi måste kolla upp, är ju nästan 2 veckor sen hon var sjuk och hon får vissa dagar springa på toaletten med magont flera gånger om dagen och ibland också nattetid. Inte normalt. Pratat med rådgivningen idag och de tyckte vi kunde vänta till måndag iallafall. 
Nu ser vi lite film, imorgon ser vi fram emot en helt oplanerad söndag. Ska bli skönt! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Stackars Tiril. Hoppas hon får ordning på magen! I övrigt känns det som ni haft en okej helg! Mysigt! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...