torsdag 4 december 2014

Hemmaträning och TV.

Hej!
Stressat mig genom arbetsdagen, är mycket på jobbet nu och många av ordinarie personalen sjuka på det... Var väldigt uppe i varv när jag gick hemåt. På det mer förkyld nu och huvudvärk... 
 =P Hade utvecklingssamtal på skolan för Kiron, allt låter toppen, vår duktiga lilla kille. =) 

När jag och barnen kommit hem och landat (de med Scooby Doo och Lego) så drog jag för andra gången denna vecka fram yogamattan och körde ett pass. Har inte yogat på över 7 år, men så härligt det är! Och musklerna, jag har haft träningsvärk i muskler jag glömt att jag hade. ;) Att det dessutom är väldigt avslappnande är ju ännu bättre! 
 Och lite mer hemmaträning, det är ju min melodi eftersom det annars är så ont om tid att hinna träna.  Jag har samlat på mig flera olika DVD:er med hemmaträning som tex. flera olika Pilates, olika Yoga (som, Yoga med boll, Power Yoga och Fitness Yoga), Aerobics, Boxaerobics, Aerolates (på typ spanska men haha ni ser ändå!), Tai Chi (om det räknas som träning?), Coreträning (mage rygg bäckenbotten), Body Jam, styrketräning med och utan vikter, olika cardiopass och såklart favoriten Zumba som jag ju mest kört tillsammans med Crosstrainern de senaste åren. Och har också flera olika Wii-spel med träning.  Så jag borde ha alla förutsättningar att kliva upp ur soffan iallafall. ;) Klicka på de olika namnen så ser ni video eller lite info om vad det är för sorts träning om ni inte vet. ;) 
 Vann budgivning på lite för mig nya Zumba-DVDs, ska om jag mår någorlunda imorgon testa, kul med nya pass. 

Ikväll gjorde jag och Mattias enkel Vin Chaud (tryck på namnet för recept) som vi drack till "Jul med Ernst". 


Och efter det var det ju "Morden i Sandhamn", så ikväll blev det en mysig TV-kväll, det är sällan jag ser serier direkt när de går på TV nuförtiden, men när jag har ledig kväll och det är nåt jag verkligen vill se måste jag ju passa på!! 

Nu ska vi gå och lägga oss, jag och Tiril är lediga imorgon men det blir ju ändå upp tidigt eftersom Kiron ska på skolan. Men i övrigt har vi nu helg! =D 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...