fredag 21 november 2014

Friday baby!

Hej! Så var det äntligen fredag, och ledig helg. Jag har ju ändå varit hemma idag och vabbat, men det är skönt när alla är lediga tillsammans. 

Tiril har inte varit pigg alls, hängig och suttit i soffan mest. Lillstackaren. Hon har kräkts på förmiddagen idag. Var lite piggare på kvällen men inte "pigg". 

Till middag lagade jag Köttfärslimpa med tacosmak, jag har lagt ut receptet i inlägget nedan. Blev jättegott, kommer att laga det fler gånger! 

 Jag har gjort klar flera kuddar/kuddfodral idag, jag visar dem imorgon hoppas jag. Sen har det blivit allmän tvagning av hela familjen innan kvällsmys, och han också med lite träning, yay!  






När barnen lagt sig provade jag och Mattias vårt "nya" Wii-spel "Just Dance 2" som vi köpt på Tradera, har nu ettan, tvåan och fyran, kommer nog samla på oss de andra också för roliga är de! 
Ja, jag är puman såklart. ;) 

Sen har det blivit en skräckis som bror tipsade om och som faktiskt helt fallit under min skräckis-radar, har nog inte ens hört talats om den förr? "As Above, So Below". Creepy! =D

Natt natt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...