söndag 16 november 2014

Bowlingkalas och kusiner!

Hej!
Så är jobbhelgen slut... Igår jobbade jag med feber, låg men tillräckligt för att ge mig ont i kropp och huvud, och göra mig trött. Men imorse när jag vaknade hade jag ingen feber och kände mig bättre, så det kanske var en kort peak. ;) 
Kiron hade bowlingkalas igår! Han har ju fått skjuta på sitt kalas nästan en månad så nu var det dax fast jag jobbade. Som tur var fick M fin hjälp av Christina och Theres! Tack för det!! 

Fina tårtan som M gjort! =)

De började med lite fika innan bowlingen. Var 9 barn allt som allt. (Har blurrat de vi inte känner väl. )

Visst har han skön stajl!? =D

 För Tiril var det första gången hon bowlade!! Men hon fick en strike. ;) 

Det var en glad kille som berättade om kalaset för mig idag. =) Tror han hade jättekul, och Tiril med! 
Blev lite fina presenter också! Här är även present från Mattias lillebror Mats, Hanna och lille (eller inte så liten ändå!! Fått se bilder. ;)) snart 4-månaders Clint, de var förbi idag när jag jobbade (typiskt, inte träffat honom än!!) =( Lägger dock inte ut några bilder på dem. 

Men jag har ju iallafall två dagar i rad fått träffa barnens näst yngsta kusin, lill-Bobbas som snart fyller 3. Han har hälsat på pappa på jobbet, jag och min bror jobbar ofta ihop. 

Jobbat 7-16. M lagade wok till middag, supergott!

Sen blev det en whisky och fotbad/massage, nice! Så jag är rätt sömnig nu, varit vaken sen 5.30, men vi tänkte ändå se ett avsnitt av True Blood och dricka lite te innan sängdax. Imorgon har jag ledigt, jobbar sen tis-fre. 
Haha Alice var ganska skeptiskt till fotbadet, satt och vaktade på den durrande maskinen. 

Tjingeling! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...