måndag 31 mars 2014

Mattias 33 år!

Så var det start på en ny vecka och imorgon även en ny månad. Imorgon firar vi också 14 år...Får se om det blir nåt firande av, är ju vardag. =) M börjar för övrigt jobba imorgon, knäet är inte bra men det verkar inte bli bättre heller så han ska testa att jobba.
 
Igår fyllde ju M år! Jag och barnen klev upp före honom och fixade frukost på sängen.
 
Han fick också öppna sina presenter från oss, vi gav honom lite smått och gott; godis, speciell öl, kalsonger jag sytt, trisslott och pengar till tatuering. =)
 
Sen var det bara att fixa oss och huset för öppet hus! =) Första gästerna, Ms bror Mats och Hanna, kom innan vi var klara så det blev lite hastigt, men de hann bara vara en snabbis, fullt upp med bondelivet.
 
Sen kom nästan alla på en gång. Min pappa och äldsta syster ( mamma låg hemma och sov, jobbat natt), bror och hans familj (utom Hannis), syster Maria med familj, Ms mamma Haidie och Voitto, och grannarna Wusch och Horns. =) 
 
När alla åkt beställde vi pizza och myste ner oss i soffan med "Aladdin", var första gången jag sett den sen jag var liten, och första gången barnen såg den.  
 
M fick mycket fina presenter!
Dessa kalsonger hade jag sytt åt honom, han var jättenöjd, säger nu att jag får sy hans kalsonger hädanefter. ;)
Han fick också grillförkläde, pizzasten, flera sorters öl, 2 flaskor Whisky, godis, pengar till tatuering, blomma, tändare, kökshanduk och whiskyflisor till grillen. =)
 
När barnen sen somnat så hade vi lite vuxentid med norsk äventyr/thriller, "Gåten Ragnarök", riktigt mysig. M provade två av sina ölsorter också, den ena gillade jag och den andra inte, hehe.  
 
Barnen har fått vara hemma idag, jag har jobbat kväll och M har ju varit hemma, de var helt slut efter gårdagens firande och speciellt Kiron har haft jobbiga efterdyningar så det var skönt med lite vila. Familjen Fahlén var hit och grattade M, så typiskt att jag jobbade kväll! =(
Nu ska jag krypa i säng och på sedvanligt manér varva ner inför tidig morgon!  
 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...