måndag 27 januari 2014

Rivstart på veckan och veckomatsedel v. 5

Trött tröttare tröttast!!
 Morgonpass, möte på skolan (Tiril fick vara med) och sen hem. Skrev veckomatsedel och tränade innan jag fixade maten. M och Kiron kom hem däremellan också. ;) Kikki hade varit så snäll och skjutsat dem till Sundsvall...så var det fel tid! Gah!! De skulle ha varit där imorse tydligen och inte 14, vet inte hur det blev så snurrigt. För mycket i huvudet, och det är ju som alltid jag som är familjens vandrande kalender.
Middagen blev lax, örtsås och potatis, mums!
 
Duschade och lade ungarna...


...och har sen dess suttit uppe i vår säng och småkikat på TV och datorn... Såg säsongspremiären av Familjen Annorlunda och har sen kikat lite på film på 11:an, "En Shopaholics bekännelser" =) Mattias har varit ute och krånglat med nån del på bilen (lyckades tydligen!), ombesiktning strax!
 
Jag har haft sällskap hela kvällen av dessa två raringar.

Tengil är så söt, han älskar pläden uppe på vår säng. Snuttar, sitter med den i munnen (tuggar inte på den) och bara trampar och spinner. Haha!
 
Här är denna veckas matsedel! Det jag lagar efter recept eller joxar ihop nya recept på och gillar skriver jag in här senare såklart. ;) Ser bla. fram emot Tacogratängen med chips, den verkar god som lördagsgott innan melodifestivalen!
Vet inte om ni sett att jag gjort en ny "etikett" här till höger, har lagt dit kategorin "Veckomatsedel" för att göra det enklare att få tips, och även för mig själv att hitta tidigare matsedlar, kan ju köra dem igen när det gått en tid. ;) Jag ska allteftersom jag hinner också lägga in de tidigare matsedlarna där, har bara haft etiketten någon månad än.

Nu är det god natt, så skönt att ha 2 dagar ledigt!!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...