tisdag 28 januari 2014

Mammatid på stan och litet besök.


Idag fick Kiron vara hemma då han verkade hängig på morgonen, ville inte äta men hade ingen feber. Och jag var ju ändå ledig så då fick han stanna hemma och mysa, även om han kanske bara var trött... Han har sen varit pigg ändå, bla. provat skidorna inför ev. skoldag imorgon då de ska åka skidor.

Vi får avvakta och se, men båda två är lite smått förkylda i alla fall.

 
Jag åkte ner på stan kring lunch, mammatid!! Skönt att gå runt flera timmar utan man och barn, kika på rea i lugn och ro. Det blev 2 koftor och en tunika till mig, alla tre från Vera.nu (ursäkta dåligt kvällsljus och blekt tröttfejs). Koft-kvinna är jag!
Jag köpte även två BH-ar till mig, Lindex brukar sällan svika på det området.  Till Tiril köpte jag två hår-accessoarer som hon får på födelsedagen, och M fick också 2 plagg från Tetre.
 
Erikshjälpen hann jag också med, var länge sen sist!! Där blev det en del tyger (bla. till kofta eller tröja till mig, och prinsesstyg jag ska sy gardiner m.m till Tiril, 4,80 m!) Yay vad Eriks är bra ibland. =) Köpte också ett Lady Lovelylocks-pussel och Darth Vader-mask. Och den söta lilla kronan i vitt.
 
Glad pojk!
 
När jag var klar plockade mamma och pappa upp mig, de var i stan och hälsade på. Det blev semle-premiär då de köpt med sig semletårta (gott!!!) , och barnen fick varsin film. 

Å
Vi åt sen Keldas Karibiska soppa till middag, med grillad kyckling, purjolök och tomat att strö över, och vitlöksbröd till.
 
Nu ikväll har vi sett komedi, "The Campaign" . Rätt så rolig! Vet inte vem som är bäst, Will Ferrell eller Zach Galifianakis =D
Imorgon blir det att åka och handla då jag inte hann med det riktigt idag.
God natt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...