tisdag 17 december 2013

Penicillinkur igen...och så veckomatsedel v. 51!

Idag har jag jobbat kväll. Är jättetrött och mör nu, ska gå och lägga mig för imorgon blir det tidig morgon (5.30) och halsen kliar och värker oroväckande... 3 dagar kvar nu tills man har lite längre ledighet! Jag är inte ledig hela "lovet" men har tagit några föräldradagar och semester så lite ledigt med familjen får jag i alla fall. =)
Mattias fick jobba halvdag idag, vi fick en tid på VC för Tirils tå kring 14 och jag skulle inte hunnit åka buss eller gå och sen sitta där och vänta och sedan hinna till jobbet i tid (var tur att M tog det för de fick vänta runt 1,5 timme!).
Såret hon hade sist blev ju bättre och tån såg fin ut, men nu vet vi inte om hon skrapat upp igen eller om det aldrig försvann helt förra gången. Lite geggig runt nagelbandet och illröd, lite flagig hud. Först en sköterska och sen en doktor såg på det och mycket riktigt var det infekterat. Så nu blev det penicillin och salva för över 500 kr. Naturligtvis en nödvändig utgift men så surt nu kring jul, med tvättmaskinen på det m.m. Jaja le och var glad! Stackars skruttan. Hon verkar inte ha ont i tån i alla fall förutom om man är där och petar mycket.
 
Den här veckan jobbar jag kväll idag tisdag, onsdag morgon, torsdag kväll och fredag morgon.
Veckomatsedeln ser ut såhär:
TISDAG: Risgrynsgröt (H jobbar kväll)
ONSDAG: Korvgratäng med broccoli, ris
TORSDAG: Ärtsoppa (H jobbar kväll)
FREDAG: Fläskfilégratäng med bacon.
LÖRDAG: Hemligt, middag/glöggkväll med familjen Fahlén
SÖNDAG: Kyckling med crémefraiche & chilisås

1 kommentar:

Anonym sa...

Stackars er som verkar haft världens otur detta år vad gäller åkommor o problem!! och även om man är tacksam för att man bor i Sverige med allt vad det innebär så är det ju hemska kostnader för vem som helst att få innan jul!!

hoppas ni får en fin jul trots allt! kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...