torsdag 5 december 2013

Kärleksfulla ord!

Ja, så var det dags för kvällsjobb alldeles strax... Har haft huvudvärk hela dagen, mått illa så ont har det gjort. Lite bättre nu men inte helt bra, alltid är det något. =/  Kiron fick vara hemma från skolan idag, han är så snuvig och M är hemma för ont i knät. Jag har också blivit snuvigare under dagen, kanske är därför jag har sån huvudvärk, hej å hå! Tur det är fredag imorgon, morgonpass och sen ledigt!
 
Igår på skolan gjorde Kiron en adventskalender till mig och Mattias. Idag och igår var det Ms tur att öppna, fina kärleksfulla budskap. =) Imorgon och övermorgon är det min tur, jag läängtar!

Här är vad jag köpte på Sagas blomsterverkstad igår, Hjärtan-på-tråd och träskylt, och kronan har vi köpt av en tjej på facebook.
Blir mer och mer juligt här, idag kom första tomten fram också, hehe! Annars lär det inte bli så mycket tomtar i år, barnen ska få ha några på sitt rum dock. Men vi får se hur det blir...och när vi hinner pynta, kanske i helgen. Var ev. inne på att åka till stugan i helgen men tror vi skippar det, kanske tar en sväng i Januari istället om det inte är för mycket snö. Det är så mycket att greja med här hemma nu ändå, vill ju bla. baka lussekatter också och nästa helg jobbar jag ju.
 
Nej nu ska jag ringa min pappa innan jag ska till jobbet, ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...