måndag 30 december 2013

Fallskador och nyårsförberedelser.

 
Idag har jag varit lite klantig, eller inte, är dåligt sandat på gångvägen till jobbet, blankis på många ställen. Rätt vad det var stod jag på knä och kände hur ena knät skars upp längs med gruset som jag naturligtvis lyckades träffa, AJ! Var en vass sten som lyckades göra en rätt djup glipa. Haltade blödande iväg till jobbet där jag blev omplåstrad av vår sköterska, men hon tyckte jag skulle ner på vårdcentralen för att få det ev. limmat eller sytt. Fick åka iväg en sväng, gick som tur var bra då värsta morgonrutschen hade en liten paus...
Blev limmat och tejpat. Dock så gjorde de inte ett vidare bra jobb, satte på ett för litet förband så innan arbetspasset var slut hade det blött igenom och kanterna på förbandet och en del av tejpen lossnat. Så jag har fått tvätta och lägga om ett nytt...hoppas att det håller sig rent, och att sårkanterna ändå hålls ihop.
Det jag sörjer mest är att mina alldeles nya leggings fick ett stort hål i knät, jag gillade dem juh!! =(
 Efter jobbet blev det att stå i ett tag, M och barnen plockade upp mig. De var tidigt imorse och besiktade bilen i Kramfors. Gick inte igenom helt, var några små fel att åtgärda, så M har grejat lite med det.
Det blev en tur på H&M där jag hittade ett par nya leggings, sen nyårshandling på Ica Maxi. Vi fick dåliga nyheter om nyår, vi hade tänkt fira med familjen W men de är för sjuka. Blir så less på alla sjukor både hos oss och andra, allt kul man ser fram emot blir inställt!!! =(
 
När vi kom hem var Theres och hennes syster förbi och lånade mina symaskiner en stund, Wilma lekte med Tiril så länge. Små teaterapor!
 
Trots att planerna blev ändrade så ser jag fram emot nyårsafton, jag ska ha min nya klänning och paljettleggings...(aldrig tråkigt i paljetter, var det så Ia? ;))
 
...och har förberett middagen, blir nåt enkelt men ändå gott, "Fläskfilé Baconbus" och till förrätt ska vi för första gången testa Prins Charles räkbakelser. =) Äta själva eller få gäster, vi får se, gott blir det nog ändå. ;)
 Fyy vad trött jag är och dålig på att lägga mig i tid. God natt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...