måndag 4 november 2013

Leksakshopping, klädshopping och veckomatsedel!

 

 Usch och fy vad både jag och Mattias sov dåligt natten som var, och även Kiron hade svårt att somna...vette sjutton var det var. Tröööött när klockan ringde 5.30 imorse...gäääsp!!
Men vi kom i alla fall iväg och har överlevt dagen. Jag och barnen har inte gjort många knop sen vi kom hem. Sett lite film, målat, pysslat i pysselböcker, och till middag blev det färdig pastagratäng... M kom hem senare än vanligt då han kom iväg senare imorse också...
När alla ätit for vi iväg en sväng på Coop och barnen fick välja varsin sak att köpa för födelsedagspengar de har. Kiron fick igår av farbror Mats och Hanna, och Tiril har haft liggande i ett kuvert länge.
Tiril valde föga förvånande denna Belle Disneyprincess-docka.
 
Och Kiron valde lika föga förvånande detta Brickmaster Lego Star Wars-set. ;) Som jag sa på facebook, de är i alla fall inte svåra att skriva önskelista åt i år!
 
 
 
 Jag och maken har också shoppat lite ikväll. H&M har 50 % på utvalda varor igen, så det blev en klänning till mig att ha i jul...
 ...kabelstickade strumpbyxor...(sen var det också ett par leggings som hann ta slut under tiden vi shoppade)
Och M får ett par nya jeans.

Här är veckomatsedeln v. 45. Vi har ju redan avvikit från den då M inte hann storhandla i helgen, utan fick göra det idag. Därför blir det varma mackor nästa vecka istället, och Minestrone imorgon istället för idag. Men annars stämmer det! ;) På lördag ska vi på Nipan i Sollefteå och fira Ms pappa som fyller 60 i slutet på månaden, men som då är utomlands!
Nej nu måste jag gå och duscha och sen sova, astrött!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...