torsdag 28 november 2013

Fot-uppdatering och Grottmannen på Härnösands Teater.

Låg vaken en del inatt och hade ont i foten...=( Men idag har den sakta men säkert blivit bättre. Ju mer jag läser om Mortons Neurom/Syndrom som jag googlat upp tidigare (tack Theres jag var inne på samma spår själv ;)), ju mer stämmer det. I början för mig var det också så att det kunde hålla i sig en kort stund, upp till nån timme och sen försvinna lika fort, men nu är det i dagar och klingar sakta bort, och tydligen kan det bli värre upp till veckor också! Låter verkligen outhärdligt! Jag hoppas så att de kan hjälpa mig på vc!
Jag har i alla fall tänkt jobba i helgen, M tycker jag är dum och borde vila foten riktigt, men jag tror och hoppas att det ska gå bra. Håll tummarna! Jag har morgondagen på mig också att vila!
 
Ikväll har jag varit på Lars T. Johanssons monolog "Grottmannen", 2 timmar med paus på 20 min,  asrolig! Det var Kommunal som bjöd, jag och de flesta av arbetskompisarna på min avdelning tog chansen att gå. =) M skjutsade ner mig och lillebror skjutsade hem mig, annars hade jag ju fått stanna hemma. ;)
 
Först blev det mingelmat...trodde det skulle bara vara lite, hade nog inte ätit middag före om jag vetat!
 
Bror i pausen. =)  
 
 
 Som sagt hur kul som helst, otroligt att han kan flöda på sådär i en timme i sträck (x2) och dessutom verkligen gilla det, inte tröttna trots att han gjort över 300 föreställningar. Var en del igenkänning, om män VS. kvinnor. Jag kommer ha träningsvärk i kinderna imorgon av allt skratt!
 Nu är jag supertrött, så god natt och sov så gott!
 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...