lördag 19 oktober 2013

Kirons 6årsdag den 18 oktober!

 
 Hej! Oj vad det är mycket nu, hinner inte med mig! Och kommer fortsätta lite till skulle jag tro!
Igår var det ju älskade go-ungen Kirons födelsedag!!! Kan inte förstå att han redan är 6 år, heeeeeeelt galet och det kan ni nog känna igen er i alla ni som har barn? Det går för fort!
Han största önskan i paketväg har ju varit Lego och Star Wars, och gärna i kombination...Ska nog säga att han fått mycket i den vägen!!!
Vi väckte honom med sång och paket i vanlig ordning. Sen kom de första gästerna, Johan och Kikki, redan vid 11.30. =) Mattias hade gjort en Jango Fett-tårta (en gubbe i Star Wars).
 

 
 Var lite lugnt ett tag, vi hann äta önskemiddagen pannkakor, sen kom mamma, pappa och Johan o Kikkis Hanna och grattade, och även Marianne och sen min syster Maria med familj!
Jag tror verkligen att Kiron har haft en toppen födelsedag! Han ville inte att den skulle ta slut! Och allt Lego har han byggt byggt byggt! ;)
 
Av oss fick han bla. dessa byxor jag sytt, och tröjan han har på sig (robotar på både byxorna och tröjan, tröjan har jag satt ett "Stryka-på"-tryck på men annars är den köpt, och byxorna är det robot-tyg i fickorna). =)
 
Sen fick han av oss också en ny säng (Kura, bild på den imorgon!), och detta; såklart Lego, Lego Star Wars Wii Complete Saga (yeah!!), Clone Trooper-dräkt och en till robot-tröja.
 
Presenterna från min bror Johan med familj, min syster Maria med familj,mina föräldrar, och Marianne. =)
 
Marianne stannade över natten, så när barnen somnat blev det lite Wii, "Just Dance 4"...
 
...och "Mario Kart" !
Idag har det också varit en fullspikad dag med kul, men det skriver jag om imorgon, nu måste jag sova, ska upp 5.30 imorgon för jobb! Barnen sover i sina nya sängar inatt, spännande!!!
 God natt!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...