söndag 27 oktober 2013

Lördag Halloween-kväll och Birstaköp!

Vilken rolig helg detta blev! =) Vi funderade ju på Birsta igår, och det blev också Birsta. Kollade inte efter nån jacka till mig, men det blev vinterskor till hela familjen i alla fall!

Sen på eftermiddag/kväll var M och barnen hos grannarna W lite medan jag städade. Barnen skulle Trick or Treat 'a och så hade vi kommit överens om att äta pizza med dem efteråt, och de kom hit.

De hade köpt ansiktsfärg så vi blev alla målade, barn som vuxna! Några gamla Halloween-kostymer åkte också på, haha!

Barnen fick gå en liten runda i kvarteret tillsammans med papporna, blev lite gott. =) För den som inte ser vad de föreställer; en häxprinsessa, ett skelett/döing, och en Trooper!

Christina och Mark!

Det blev en trevlig kväll med en massa prat, haha sminket var en stämningshöjare, hajade till när man tittade på varann. ;) Vi fick en nattgäst kvar, Tim sov över hos Kiron, tror de hade supermysigt.  


Mmmmm....gott!!

Var ett tag sen sist man Halloween-sminkade sig, även om vi brukar ha dräkter..nu vill jag sminka mig varje Halloween, hehe!


Våra köp i Birsta blev alltså detta;
En framåtvänd bilbarnstol till skruttan, var dags nu.

Och som sagt vinterskor till hela familjen! Jag är så nöjd med mina stövlar, hade gett upp om att hitta några just nu och så fanns dessa bara där, sköna, verkar praktiska och fina. =) Och stövlar måste jag ha, är ofta oplogat tidiga morgnar/sena kvällar till och från jobbet, och jag promenerar ju alltid.
Idag har vi också haft fullt upp, med att röja och fixa här hemma lite, men mer om det imorgon...;)

Imorgon är både förskola och förskoleklass stängd, så barnen blir hemma. Jag jobbar kväll så M får sluta tidigare så jag hinner till jobbet...ibland får man pussla. För övrigt har ju Kiron höstlov denna vecka, så det blir bara 2 dagar på fritids för honom denna vecka, och dito för Tiril som är mycket piggare nu!!!!

1 kommentar:

Cattis sa...

Tur man inte mötte er när ni såg ut så där, då har jag nog gjort i brallan...;-) Skönt att Tiril piggat på sig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...