onsdag 30 oktober 2013

En mysig höstlovsdag!

Åh vad skönt det var imorse att inte behöva stressa iväg nånstans, inte behöva pusha på barnen att skynda sig utan ligga kvar i sängen och dra sig en stund medan barnen gick ner och satte igång TV, masa sig ner och fixa frukost åt dem och själv njuta av frukost och bok medan de kikade på morgon-TV...=) Lyx med åtminstonde nån ledig lovdag!

Efter lunch gick vi iväg till först en och sen två till av de lekparker vi har i närheten. =) Blev ute ett tag, skönt i solen men lite blåsigt och så fort det blev skugga var det iskallt.


Rulla nerför backen!


Var frusen när jag kom in och kan tänka mig att ungarna också var det även om de själv nekade till det! Men skönt att leka lite ute var det!

Jag gjorde fiskgryta till middag, riktigt god med rödlök, tomat och persilja m.m (barnen fick dock stekt fisk jag bara panerat). Sen spelade vi två brädspel, riktiga klassiker; Transformers och My Little Pony-Drömslottet. =)
Nu har jag egen myskväll och ska se lite Vampire Diaries igen, synd att man ska komma igång så sent jämnt, kanske hade hunnit se fler avsnitt annars. Jaja. Sov gott!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...