tisdag 20 augusti 2013

Minishopping och middag på stan.

Idag har vi grejat färdigt rensningen av barnprylar och kläder och börjat sortera i priser, återstår märkning men det blir imorgon... En fördel är i alla fall att vi kunnat sitta ute i solen och förena nytta med nöje!

Barnen har lekt med Tim mycket idag, målat, sett film och badat. Senare på eftermiddagen promenerade vi ner till stan för lite titt efter kläder till K, och middag.
Blev ett stopp på bibblan också, där vi kikade på skalbagge-konstutställningen de har, Kiron har varit där tidigare med förskolan och kikat. Häftiga skalbaggar i metall och trä m.m! =) Vi lånade hem två intressanta insektsböcker och hyrde också två Wii-spel för en vecka.

Sen blev det lite snabbshopping på stan innan vi sökte upp lämplig restaurang att äta middag. De flesta har slutat med uteserveringarna nu, så det blev Skeppet igen. Barnen älskade ju maten där förra sommaren, och så även denna gång (lax!)

Härligt!


Jag och M tog varsin Entrecote med pommes och god sås. Precis vad jag var sugen på!

På väg hem märktes det att Kiron var trött för han blev lite överstojig, men knatade på ganska duktigt. Och Tiril hon somnade, vi hade tagit sulkyn med oss. ;)

 Nu är de i säng och vi ska kika lite film! Dagens shopping blev detta; Från H&M en Star Wars T-shirt till Kiron för morgondagen (första "riktiga" förskoledagen, dvs. skolstart.) Han ville ha Star Wars och fast det känns lite onödigt att köpa kortärmat för kommande säsong så fanns det inget långärmat i hans storlek. Blev också två basic-tröjor. Och från Lindex ett par jeans-leggings till skruttan, och härliga twillbyxor till Kiron, båda var på halva reapriset" ;)
Goodnight sweethearts!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...