tisdag 13 augusti 2013

Härlig helg med vänner!

Ja, nu är vi hemma igen efter en jättehärlig tid i stugan! I fredags for som sagt barnen till farfar och Carina, och vi fick sällskap av våra goda vänner Maria och Daniel över helgen! =) Två mysiga kvällar blev det, på fredagen grillade vi lax, åt till det hemgjord potatissallad, vanlig sallad med fetaost, och hemgjord fuskhollandaise, mums! Och några snapsar med medföljande snapsvisor blev det också...;)

Senare på kvällen blev det också tapas med bla. räkor, vitlöksklyftor, salami, korvar och olika ostar! Såå gott!

Gitarrspel!

På lördagen var i alla fall jag ganska seg...men inget var planerat direkt förutom middagen så man kunde ta det lugnt och skönt. Blev sen grillning igen, helgrillade fläskfilé, champinjoner, majskolvar och halloumi. Till det strips, pepparsås och sallad, så gott! Blev också denna kväll lite tapas...;)
Som sagt haft en jättefin helg med gott sällskap, massa babbel, skratt och allmän trivsel! Bad blev det också (fast Ia doppade sig bara till vaderna ;)) Detta måste vi göra om!

I söndags återvände vi till Härnösand igen, skönt att vara hemma igen samtidigt som vi gärna stannat längre, här finns det alltid nåt att ta itu med så riktigt samma lugn blir det ju inte. Igår hade Kiron sin första inskolningsdag på fritids, gick hur bra som helst, jag stannade några timmar. Nu kommer han vara några timmar om dagen denna vecka!
Mer om livet här hemma imorgon! ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

vilken härlig helg ni haft, det är väl förunnat tycker jag=)! så mysigt att bara kunna ta det lugnt så där och det låter som mumsig mat också. kram!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...