måndag 26 augusti 2013

Bytardag, citymarknad, Tapaskväll och tillbaka till rutiner!


 Ja ny vecka igen, och nu är det slut på en lång härlig ledighet! Vilken kanonsommar vi haft!! M jobbar första dagen idag och jag imorgon.
Helgen rusade förbi. I lördags var vi både på Erikshjälpen, Barnloppisen på Parketten, och Citymarknaden här i stan. Blev lite blandat som några tyger till mig, extrakläder till Kiron, Transformers-brädspel till Kiron, sockar till både Kiron och mig, och så fick skruttan ett prinsess-fodral också att förvara sina små smycken i. =)

 På lördagkväll var det dags för tapas med grannarna!! Gud vad mumsigt, skulle kunnat sitta och äta och äta bara för allt var så gott, synd att man blir fort mätt, haha!

Sen blev det massa babbel och även "Just Dance" till Wii, och Singstar på X-box. Hehe en kul kväll!
 Igår röjde vi lite i garaget, lagt ut lite till försäljning och en del skänkes. Gått igenom det som blev kvar av bytardagsprylarna, sålde lite över hälften, jättebra! Hade mycket fint att sälja, speciellt efter Kiron då han är så kräsen nu och mycket är i princip oanvänt. Håller nu på lägga ut lite till salu, lägger det mesta i klädpaket. Vi var på kvällen till familjen Fahlén och grattade Robin på 6-årsdagen i förskott då han inte är hemma när han fyller! Blev såklart bus mellan dessa två sötnosar.  

La oss tidigt igår och läste, nu är det dags för ordentliga rutiner igen! Veckomatsedlar, få in ny rutin på morgnarna då barnen inte lämnas på samma ställe längre, tillbaka till att förbereda mackor och matlådor inför jobb. Känns både jättesorgligt och lite skönt att gå tillbaka till "vardagen".

1 kommentar:

Catarina sa...

Ja visst är det blandade känslor när vardagen kommer åter...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...