måndag 1 juli 2013

Smartson-testat Arla Mjukglass med chokladsmak!

 
 Idag har vi testat Arlas Mjukglass, är testpiloter via Smartson! Kring 13.30-tiden vispade jag och lillan glassen i en 2-liters bunke. Konsistensen ovispad var nästan som lös chokladmousse (innan den hunnit stelna liksom. ;) )
Förpackningen var smidig att hälla ur och det gick lätt att få ut allt.
 
Spännande att hjälpa mamma!
 
Och naturligtvis ska visparna slickas efteråt!
 
Ca.3,5 timme senare tog vi ut glassen ur frysen för vidare testning. Man skulle vispa glassen igen innan servering, och det var ju rätt meckigt att vispa frusen glass (söl!) men till slut så. Serverade i våfflor. Smaken var god men jag skulle inte ha nåt emot lite mer chokladsmak, konsistensen var supergod och krämig, håller med som många skrivit att den smälter snabbt dock. Barnen ville ha mer och det var riktigt lagom mycket i paketet.
 Vi vill testa vaniljsmaken också, den fanns inte inne när vi skulle hämta ut vår glass och ville inte vänta och chansa (de verkar gå åt i affären!) så det blev choklad denna gång. Men annars vet jag inte framöver om vi kommer köpa denna sorts glass fler gånger, känns som sagt lite söligt och bökigt, är inte såå ofta vi äter mjukglass så då kan det vara värt att köpa i kiosken. ;)
 


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...