söndag 23 juni 2013

Midsommarafton 2013!


 Hej på er!
Ja som ni kanske märkt blev det några dagars bloggpaus, har inte hunnit med mig helt enkelt, bara haft kul och njutit av midsommar och mest varit utomhus! Eftersom det blivit en aktiv helg så delar jag upp i åtminstonde två inlägg, här kommer det första! ;)  
Midsommarafton jobbade jag till 12.30, sen hem och snabbt fixa mig för de andra (min familj och familjen Wusch) väntade så vi kunde åka till Murbergets midsommarfirande. Mycket folk där!!!






 Vi var också in och kikade i den gamla skolan!



 Sedan hemåt och fixade klart middagen, gick över till Wusch´s och åt i solen (vi har morgonsol på baksidan, de har kvällssol på baksidan ;))




Blev ett knytkalas, det vi bidrog med till vuxen-middagen var varm potatissallad med bacon, dubbelmarinerad fläskfilé och melonsallad, och efterrätten jordgubbar med lime och muscovado, till vit chokladsås och vaniljglass! Och de hade god pastasallad, rökt lax och goda såser, gissa om man blev mätt!

Smälte sen maten med lite kubbspel...


 ...och kvällen avslutades, när barnen lagt sig, i vårt uterum med massa babbel! Kom inte i säng förrän kring 01.30, vojvoj men trevligt var det! =)

Imorgon följer våra "äventyr" från resterande helgen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

vilken härlig midsommar ni fick o maten såg ju jättegod ut!!

jättefina bilder på er allihopa=)!

kram

Maria sa...

Underbar midsommarhelg ni haft! Jättefina bilder på fina familjen! Synd att ni skulle avsluta den med förkylning! (Har 2 barn förkylda här med) :(

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...