tisdag 11 juni 2013

Gårdsfest på förskolan!

Idag var det dags för årets gårdsfest på förskolan! Den sista för Kirons del, i alla fall som "elev"... Känns lite vemodigt.. Hade laddat upp med lite gott till picknicken, är alltid picknick efter att barnen sjungit!
I år fick vi komma lite före de andra föräldrarna eftersom "avgångseleverna" skulle visa sitt temaprojekt, vår stad och omgivning, de har arbetat med landskapsblomma och djur och byggnader osv. Kiron var jätteduktig och berättade högt och tydligt att bävern är vårt landskapsdjur. =D
Fick sen kika på vad de målat och byggt under året inom projektet, bla. denna lilla stadsmodell, där det både är med öppningsbara broar (som Kiron visar), Domkyrka och en liten modell av vårt hus och av Kiron själv! =)
Sen blev det sång ute på gården. Kiron ville inte vara med där framme så han satt på filten hos oss, gick bara fram för att få sin avgångsmedalj...


Tiril satt framme med sina kompisar och sjöng inte direkt men satt och kikade, hehe! De var sååå fina och duktiga alla barnen, och fröknar! ;)

Sen mumsade vi i oss vår picknick, och gav fröknarna lite sommargåvor/avgångsgåvor. Barnen har ju inte sommarlov än, först den 5 Juli gör de sista dagen precis som oss, men sommaren känns i alla fall påbörjad!
Jobbat ikväll, sen har jag och M sett film, "House at the end of the street". Nu är det dags för mig att hoppa i säng, jobbar kväll imorgon med men får inte särskild sovmorgon för det. ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

ååh va fint firande det verkar vara=). här är det inget speciellt, känns lite trist på det viset. så roligt att Kiron fick visa upp vad de gjort=).

kram kram

solokatt76 sa...

Vad trevligt med gårdsfest. Vi missade årets eftersom Edward var bortrest när den var..

Fina grejer Kiron och dem hade byggt.! Blir lite full i skratt när jag läser att Kiron håller hårt på traditionen att inte sjunga:)Man måste ju inte göra "som alla andra" jämt, ibland får man göra det som känns bäst för en själv =)
men väldigt modigt av honom att berätta om landskapsdjuret!

Så söt hon är Tiril, så änglalik!!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...