söndag 5 maj 2013

Vår!

Blä var lite slut i huvudet idag när jag gick från jobbet. Regnade imorse när jag gick dit, men på väg hem vid 16 så var det för varmt för min vinterjacka som jag pälsat på mig...Ostadigt väder och man vet aldrig hur man ska klä sig när man promenerar i tid och otid.
 
Här är i alla fall våren i full gång! I övriga Sverige verkar det vara nästan sommarvärme på sina håll, men Härnösand kommer det också, sakta men säkert. =)






 
 Möttes av dessa sötnosar när jag kom in på vår gata. =)

Och lite extra vårkänsla blev det också då jag fått tomatplantor av min kusin. Dessa omplanterade jag efter maten (rostbiff och potatissallad), fick två olika sorter; Frilandstomat och Busktomat. Hoppas på god skörd!

Nu ska jag och min efterlängtade make se på lite film! =)

1 kommentar:

Anonym sa...

jag håller med dig, det är omöjligt att veta vad man ska ta på sig! pälsar på ungarna en del denna morgon, men man kunde ju gå i tröja på vägen hem. känns verkligen märkligt med så här hög värme så snabbt!

kul att du fått tomatplantor=). jag funderar också på att skaffa även om det vart något av ett misslyckande förra året eftersom det regnade så mycket. har skaffat en citronplanta, får väl se om det ger något ;-).

kram på er!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...