onsdag 1 maj 2013

Valborgsmässoafton med grillning och annat trevligt!

Hej på er! Haft bloggstiltje i 2 dagar som ni kanske märkt... Har varit fullt upp och så har jag inte heller varit helt pigg, i förrgårkväll när jag kom från jobbet tog jag tempen då jag hade så superont i kroppen, ja, 38.2... Tog Ipren för att få sova (försökte utan innan, gick inge bra!) och det blev en svettig natt. Men jag hade inte feber igår morse, tog en Ipren för säkerhets skull (dumt jag vet!) och gick på jobbet. Hade lite feber när jag kom hem igen så jag la mig och vilade en stund, är nåt som spökar i kroppen, har hosta också och halsont. Ska man skratta eller gråta över att man alltid ska va mer eller mindre sjuk?

Vi hade i alla fall en jättetrevlig Valborg!

Hade bestämt med grannarna familjen Wusch och familjen Horn att vi skulle ordna "knytkalas" ;) Karlarna stod som oftast för grillningen!

Barnen lekte och hade kul hela kvällen, var lyckat! =)


Efter maten gick vi upp på Gerestas majbrasa. Var varmare ute i år än det oftast är men vi hade klätt oss varmt, brukar vara ISKYLA. De hade inte tänt brasan när vi kom upp, men så snart de tänt den brann den fort, riktigt rökigt, var väl fuktigt i brasan då det regnat så mycket de senaste dagarna. Kiron var också lite rädd för smällarna och det slängdes lite hejvilt där känns det som. Vi gick hem efter 30 min, barnen fått fiska fiskedamm och vi hann ju se brasa en stund i alla fall.

När vi kom tillbaka till Wusch var det dags för efterrätt och kaffe...

 Theres hade gjort en jättegod Frozen Cheesecake!

Var verkligen en supertrevlig valborg, vid 22.30-23 vandrade vi hemåt med trötta barn. Detta måste vi göra fler gånger! =)

 Tack för en trevlig kväll!






3 kommentarer:

Theres sa...

Tack själv för en super trevlig kväll! Man kanske ska boka upp midsommar på en gång tillsammans ;)

Anonym sa...

vilken underbar valborgsmässoafton=)!! underbart med grannar och vänner ju! otroligt trist med alla sjukdomar, men snart är förhoppningsvis sommaren här. kram!!

Fangoria sa...

Ja Theres det kanske vi borde! ;)

Sandra: Ja den var superb! =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...