måndag 27 maj 2013

Nytt i vardagsrummet, teckning till mor och Matsedel v. 22!

 
 Idag har jag grejat hela dagen från att jag slog upp ögonen i princip. Tvättfix, röjt i garderob, dammsugit, gjort inköpslista, fotat kläder och skor till salu m.m... Har också haft besök av mamma och pappa en snabbis. =) Till middag blev det korvstroganoff och ris....
Efter middagen for vi och kikade på en matta som fanns till salu på facebook, vi slog till på den. ;) Nöjd!

 
Här är 2 av de "loppade" tingen vi köpte i lördags, men dessa står i köket...

Och en av de broderade dukar vi fick av min syster igår, efter mormor! Passade perfekt till vårt "rosa" vardagsrum.
 
Kiron ritade en superfin sopbil idag, och jag fick den! ;) Han var noga med att skriva Hanna, då det ju är mitt namn. Annars kallar han mig alltid mamma, om nån undrar.
 
Och så veckans matsedel, har dock redan kastat om lite. Var lite mulet idag och stressigt då vi skulle iväg, så vi tog korvstroganoff och ris idag istället och hoppas på grillväder imorgon!
Denna vecka och nästa är det nattjobb som gäller, ska springa till jobbet nu! Imorgon blir det sova ett tag och sen ner till Sundsvall på hab, stress...
Pöss!

1 kommentar:

Anonym sa...

ååh va fint ni har det hemma=)! börjar också ändra om lite här hemma, men skulle önska man hittade lite mer på loppis;-).

vad sött att Kiron ritade en teckning åt dig! här var ju barnen väldigt ovetande om att det var mors dag, det är ju inte direkt så att Dan bryr sig om det så därför blir det som det blir;-).

låter som att du jämt har det stressigt nu, din stackare!

du får ha det så bra. kramisar!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...