onsdag 8 maj 2013

Lunch i solen, huvudvärk och helgledighet.

Natten kändes alltför kort inatt och morgonen kom alltför tidigt...;) Trött med andra ord, och haft spänningshuvudvärk, känt mig som knuten i axlarna och ryggen. Legat och stressat lite inatt då jag grubblat över hur jag skulle hinna mellan jobbet och skolan idag, egentligen ingen stor grej men lite typiskt mig när jag väl börjar grubbla, saker som i dagsljus känns smått. Jag måste ju gå från jobbet lite tidigare och grubblade över om det fanns "täckning" bland personal för det, men det gick bra, en personal från annan avdelning kunde täcka upp. =)
Tog bussen ner på stan, sprang in på Hemköp och köpte en macka och smoothie till lunch! Hann sitta ner en stund i solen vid Domkyrkoparken och äta lunchen innan skolan började.
 
 Här är skolan där vi oftast håller till. =) Utsikt från min "lunchplats".
 
 Promenerade hemåt efter skolan, hade tänkt hinna in på bibblan men de stängde tidigare idag. =( 
 M plockade upp mig vid Willys då han var på väg hem samtidigt. På dagis hade barnen varit ute i stort sett hela dagen, finväder!
Hem och lagade korv och makaroner och båda barnen åt som små hästar. =) Min huvudvärk var fortfarande kvar, efter diskplocket fick jag ta ett bad och lyssna på lite ljudbok, otroligt välgörande och nu känner jag mig bättre! Vi sitter nu och kikar på lite Arga Snickaren.
 Imorgon är barnen lediga då det ju är Kristi Himmelfärdsdag, men M jobbar dag och jag jobbar kväll (M kommer tidigare hem för att byta av mig). Han bytte sin lediga dag till fredag istället och jag har tagit kompledigt på fredag, tänkt plugga så M får roa barnen...
Men annars skönt med 3-dagarsledigt i helgen!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...