måndag 25 mars 2013

Shopping, matlista och testprodukter!

Hej på er! 
Idag var jag hemma med båda barnen, och när jag vaknade var jag själv så täppt så jag inte kunde andas genom näsan, och halsen känns sårig. De är giftiga de små... 

Vi har bara varit hela dagen, jag har tagit itu med sånt som legat och väntat att bli gjort, mest "datorsysslor", dvs. försäkringskassan, banken, rensa mailen m.m. 
Till middag gjorde vi såklart våfflor idag på våffeldagen!
 Och med det vill jag också hälsa ett GRATTIS till fina vännen Lena som fyller år idag! Kom på att det är snart 19 år sen vi började högstadiet och blev bästisar, ganska svindlande, så kram på dig vännen, hoppas du haft en fin dag! 
 

Skrivit veckans matsedel har jag också gjort, till helgen blir det lite svävande då jag och M ska på bröllopsfest och barnen ska sova hos mormor o morfar på lördag. Sen orken att laga mat på söndag, det får vi se. ;) 

M och barnen pyntade igår, så nu är vi redo för påsk! Sparsamt men färgglatt!


Efter middagen och undanstök snärtade vi ner på H&M en halvtimme innan de stängde, både jag och M känner behov av nåt nytt. Till mig blev det denna klänning och ett par leggings. Får se om klänningen används i helgen eller om jag sparar den till kommande tjejkväll i april. =)
Piff-tips och accessoarer på denna, please? 

Löste också ut några produkter vi ska testa via Smartson;
Kockens chokladmousse!

Santa Maria Tex Mex Pizza! (Det blir middag på fredag). 

Och Lipton löste, M valde "Chai Spirit", det ska vi testa strax när han tränat färdigt. Själv kikar jag lite på Familjen Annorlunda och på bloggar. 


2 kommentarer:

Catarina sa...

Snygg klänning! Hoppas ni är piggare!

Anonym sa...

Långt stort halsband kram Maria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...