torsdag 28 mars 2013

Påskledigt!

Nu har vi jobbat klart för denna vecka, och har 4 dagars ledighet tillsammans att se fram emot (eller 3 beroende på hur man vill se det, jag går ut på jobb måndag natt). Härligt! 
Tiril och Kiron har såklart påskpysslat lite på förskolan..men ingen av dem ville klä ut sig idag. De är inte så mycket för sånt, lillasyster tar efter storebror, men det kanske ändras.. 
Vet inte varför denna teckning hamnar fel väg, men ni får vrida på huvudet för att se. ;) 

När jag kom från jobbet åkte den rimmade skinkan direkt in i ugnen för kokning, och sen griljering. För idag vankades påskmat till middag! Gott gott! Barnen gillar både ägg, köttbullar och skinka, och Kiron även sill. =) 

Vi har städat litegrann, och hann också med att förbereda Kockens chokladmousse 70% som vi fick testa via Smartson. Den skulle vispas 3-4 min med elvisp och sen stå i kyl 2 timmar för att stelna, så bra om man var ute i lite god tid. Dessa förberedde vi inför besöket på kvällen... 

...av svärfar Roger och Carina som kom för att gratta M i förskott på födelsedagen! M fick whisky av dem. De hade med sig påskägg till barnen också, med godis, leksaker och varsitt klädesplagg. =) 


Moussen var jättegod, ganska mustig och behövdes inte mycket för att man skulle bli "mättad". =) Kiron var sen i sockerchock och var mer uppåt väggarna än på golvet, hans vanliga reaktion på socker, brukar sällan äta socker på kvällen av den anledningen men man får göra undantag ibland. ;) 


Lär farfar hur man gör en robot av en lastbil. ;) 
M har idag av sin mamma fått lotter som han snart ska skrapa, måste bara suga på miljonchansen ett tag, hehe...;)
Nu är det ett glas rött och "Game of Thrones" för hela slanten! 
Imorgon ska jag börja på nästa bok i Starcrossed-serien, jag måste verkligen rekommendera serien, har bara läst första men den var svår att lägga ifrån sig, romantik, övernaturligt, spänning... Mys!
Förutom läsning planerar jag imorgon också att försöka hinna sy klart ett plagg till mig, kanske ska ha det på lördagens bröllopsfest beroende på hur resultatet blir, vi får se! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...