måndag 25 februari 2013

Typiskt!

Idag var jag hemma och vabbade igen med skruttan, har knappt träffat dem i helgen men M bedömde att hon inte skulle orka dagis. Hon var vaken en del inatt så vi sov till 9-snåret igen. 
Hon har varit stundvis jättepigg och stundvis ganska så hängig idag så det är verkligen svårt att bedöma allmäntillståndet  sådär. Blev iallafall en dagslur för henne trots att vi sov länge, och det hör ju inte till vanligheterna! 
Själv har jag känt mig än snuvigare och lite hostig idag, och sådär seg i kroppen ni vet? Har tagit det väldigt lugnt, största ansträngningen har varit sopa golvet lite och hänga tvätt. 

Kiron sa att han hade lite öronvärk när jag hämtade honom på förskolan. Han hade sagt till M imorse att det kändes som han hade smuts i örat, men vad jag vet inte klagat på förskolan. Han gick iallafall ut på baksidan och lekte nån timme, innan det blev lite datorspel.
Han blev mer och mer gnällig och jag tänkte att det berodde på att det var middagsdags, men han tyckte det gjorde ont när Tiril pratade osv och klagade mer och mer. Örat var illrött. Han fick alvedon och Ipren och vi pratade med 1177 (ca. 45 min väntetid i telefonen!) och han och M fick komma ner till primärvården till kl. 19 när de öppnade. De kom hem kring 21.... 1.45 min väntetid, 15 min besök, M hann inte med nåt mer ikväll. Öroninflammation, penicillin utskrivet. Så nu äter båda barnen penicillin. Båda blir hemma med mig imorgon, jag är ju ändå ledig, men Kiron skulle ha varit sin extratid där ändå och hade ju varit extra kul imorgon då de har vinterspelen. Men nu blir det hemmamys istället. 

2 kommentarer:

Catarina sa...

Usch, inte kul! Den här vintern tror jag slår världsrekord i sjukdomar! Hoppas de kryar på sig snart!

Maria sa...

Vad jobbigt ni verkar ha det nu med alla förkylningar! Hoppas ni får vara friska snart allihopa!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...