lördag 2 februari 2013

Supernice lördag med Drakborgen och gott!

Haft en riktigt fin lördag! Medan barnen åt sin frulle framför morgon-TV tog jag och M upp bricka och åt frukost uppe i sängen, jag läsandes och han såg sin favvoserie "Stargate SG1". Perfekt start på en ledig lördag! 
Sen bestämde vi oss lite impulsivt att åka till Drakborgen idag, Kiron har ju velat göra det som belöning på sitt "ögonlapps-schema" så vi får väl passa på när vi båda är lediga. =) Så efter lunch så drog vi iväg mot Birsta! 

Blev lite fika där, för det var mest barnen som fått i sig nån lunch innan vi for. Knööökfullt med folk, tror alla andra fått samma idé just idag! 2 barnkalas var också där samtidigt... 

Lek och bus för hela slanten!  


Träffade på "kändisar" där också, fick för första gången träffa lilla SolBritt! Och såklart fina mamma Camilla. 
 
 Kiron var för första gången inte skraj för dessa luftkanoner, litegrann till en början men det gick fort över. Jag stod nere och laddade upp bollar till dem, de återgäldade tjänsten genom att skjuta på mig...;) 



När vi kom hem efter att ha snabbkikat i lite affärer var det dax att fixa maten, Ms uppgift när det var kräftor. Jag duschade av våra svettiga ungar och sen fick de hoppa i pyjamasarna och se lite Bärgarn tills maten var klar.
 J-lar vad gott det är med kräftor! Ungarna åt nästan lika mycket som oss, nästa gång kanske vi måste ta 3 paket! 


Nu ser vi självklart Melodifestivalen, är glad att Lindgren gick vidare, nu hoppas jag bara att Yohio gör detsamma, BÄST! 

Sen blir det lite film, "The Amazing Spiderman"....Imorgon har vi 2 kalas att gå på, eller Kiron bara först hos en dagiskompis, sen ska vi fira kusin/systerdotter Moa som fyller hela 9 år, hujedamej... 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Åhhhhh om nån hade mutat mig med kräftor igår kaaaaanske den personen hade kunnat få mig att titta på melodifestivalen till och med! Skulle kunna göra nästan vad som helst för kräftor!! MUMS!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...