lördag 9 februari 2013

Magsjukan spred sig.

Ja det var tur att jag följde känslan igår och sjukanmälde mig istället för att försöka härda ut, för inatt bröt min magsjuka ut ordentligt (shit om jag fått det på jobbet!!!) . Fy vad hemskt det är!!
 Jag har sen legat nerbäddad hela dagen, sov till 12-tiden, spelade lite facebook-spel och kikade på datorn, sov 2 timmar till och nu har jag datat igen, är jobbigt att sitta upprätt pga. febern men jag har fått behålla blåbärssoppa och en smörgås *peppar peppar*. Jag har tänkt se Melodifestivalen sen...Och försöka mig på en dusch före det. ;) Får väl sitta i duschen om inte annat. 
Har hört övriga familjen på nedervåningen hela dagen, de har spelat och dansat "Gangnam Style" och jag vet inte vad. =)  Fina familjen! 

Igår var det lugnt här i huset med återhämtande dotter. Kiron fick lite lego av svärfar och Carina, som de testade att bygga. 

Och Tiril ville bygga med pärlor, gjorde halsband. =) 

Ja jag har inte SÅ stora förväntningar på kvällens startfält i Mello, men öppningsnumret verkar ju kul. ;)

3 kommentarer:

Catarina sa...

Huuuga, Krya på dig nu!

Maria sa...

Krya på dig!! Hoppas fler slipper få magsjukan i familjen...magsjuka är nog det värsta jag vet...urk!

Kram

Anonym sa...

usch, vet ju själv hur jobbigt det är med magsjukan, verkar ju gå som en löpeld över hela Sverige:-(. jobbigt att det blev så trist slut på Tirils födelsedag o allt!
Hoppas grabbarna i familjen slipper undan då!

krya på dig!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...