fredag 22 februari 2013

Lugna fredagen.

Hej på er! Inatt blev det lite bättre sömn, vet inte om det var medicinerna som hjälpte henne eller om det kanske har vänt nu. =) Hon har i överlag varit piggare idag, kommit lite skov då hon varit extra trött och liten, och idag har hon också sovit middag. 
Roat mig lite med läsning av härliga boken, lätt att fastna...

...och hunnit med lite läxläsning också, men jag blir så frustrerad när jag måste avbryta hela tiden och kommer av mig och blir irriterad och tappar tråden, gah. Men lite är iallafall bättre än inget, eller hur? 

Dagens middag blev vald av Kiron, han ville ha kycklingklubbor! Så klubbor till barnen och filé till oss, med chilipaprikafraiche över och pommes frites till, jättegott. 
Här är också före....

Och efter. =) M tog klippmaskinen på Kiron idag, han var så väldigt långhårig nu. 
Sen blev det dusch av samtliga familjemedlemmar, lite Barnkanalen och mys och nu ska barnen sova (blev sent idag). Jag sitter här och fryyyser, har huvudvärk och är trött, hoppas jag inte fångat nån bacill! Jag och min darling ska se film när barnen lagt sig, denna; 

Black Christmas nyinspelningen

 Den kom i senaste LoveFilm-sändningen. ;) Imorgon är det jobb 13-20.30 och söndag delat, och måndag morgon. Får se om jag lägger in nåt blogginlägg, men annars får ni ha en fin helg! 


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...