torsdag 10 januari 2013

Tråkiga inlägg?

Känns som att jag inte kan skriva några roliga inlägg för tillfället, humöret är fortfarande lågt och energinivån likaså. Skulle bara vilja krypa ner under täcket och se på TV och gosa med mina närmaste några dagar... =(  Försöker rycka upp mig, tur att man har en mysig famlj och en kul hobby att hänge sig åt för att skingra tankarna. 

Så här ser iallafall Kirons ögonlappar ut, fick med några färgade från ögonmottagningen med olika figurer att fästa på också, men dessa är de vi själva köpt på Apoteket, med gnuggisar man sätter på. 

Nu ska vi se gårdagens Inkognito, och jag har unnat mig en cider...=) MMM. 
Måste förresten rekommendera filmen "The Cabin in the Woods" som vi såg igår, den var inte läskig men äcklig, oväntad, häftig och lite kul.  
Ha en fin helg, jag vet inte hur mycket jag hinner/orkar blogga! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Amen på den!! Har kännt lika dant! Och hur kul är det att bara uppdatera att man är sjuk (som vi har varit)..

Jag har liksom bara legat och surfat på ving, fritidsresor och apollo typ.. Måste.få.sol.nu Som sagt , man behöver fylla på energi förrådet. Vi har bestämt oss för resa till hösten tror vi (men eg. skulle vi behöva den nu).

Ja ja några dagar med stiltje i blogg och facebook världen efter massa trista inlägg så lyckades jag ju förgylla världen med min Apokalys uppdatering iaf ;) Så den som väntar på nåt gott....

Jättefin klänning på tiril i det andra inlägget. Kul när man kan göra om gammalt till nytt ju!!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...