tisdag 18 december 2012

Trött så trött, dagens fixande och chiffonje före och efter!

Hej på er....FYYYY vad jag är trött idag!! La mig i rimlig tid igår, somnade kring 23, var jättetrött då också...Sov lugnt till 3.30-tiden, och sen låg jag och snurrade och snurrade och kunde inte somna om, somnade nog om kring 6-6.30 igen och klockan ringde 7. =( På det sömnbristen av de föregående jobbnätterna (kan aldrig sova ikapp på dagen, går bara inte!!) 
 Låg nog vaken för att kroppen var inställd på nattjobb.
 
Har fått en del utfört idag trots att jag mest av allt bara kände för att lägga mig under en filt och sova nån timme. Sytt klart julkläderna (de sista som blir till salu). M var idag på sollefteå sjukhus där han opererades, och gjorde magnetröntgen, för att se om det fanns några rester av "det onda" kvar. Han kom hem senare än vanligt med andra ord, men vi for direkt ner på stan för att hitta Blixten McQueen-sockar med halkstopp till Kiron, han var specifik med vad han ville ha. ;o) Sen blev det middag på McDonalds med mina föräldrar som var i stan, innan storhandling på Coop. Det mesta inför jul är inköpt nu med andra ord. =) Rimmad skinka, sill för inläggning, vispgrädde till kola och knäck, leverpastej, prinskorv m.m. Fullt kylskåp!
 
Barnen direkt i säng när vi kom hem, hann inte så mycket annat. Lika trötta vi.
 
Visade jag den här chiffonjen vi köpte för nån månad sen?
 
Nu är den iallafall målad utvändigt och pryder sin plats i hallen, fått ta över efter vår gamla Maui-korgstapel från JYSK (den första varianten som kom, har med tiden blivit lite ranglig och lite flidd, och korgarna saknar nån pinne), här förvaras nu vantar och mössor för hela familjen.
Jag vill även måla den invändigt, M är inte riktigt av samma åsikt...
 
I helgen hade jag med mig dessa hjärtan på jobbet, hade vändsytt dem på maskin hemma, tog med och stoppade dem och sydde igen hålen när det var lugnt på natten. =) De ger mersmak, kul att göra i olika varianter.

1 kommentar:

Catarina sa...

Vilken otrolig skillnad möbler kan få med lite färg!!! Den blev jättefin! // Catarina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...