torsdag 6 december 2012

Sjuklingen, tröttmamman och tidig kväll?

Hej på er! =)
Nu har jag äntligen ledigt i 3 dagar, underbart!
M och Tiril har varit hemma och skrotat idag...Har kommit en del snö så på eftermiddagen blev det lite snöskottning, Tiril hjälpte till en stund men ville sen gå in.
Har inte fått så mycket nyttigt gjort, varit så jättetrött efter jobbet. Inte sovit ut ordentligt på snart 2 veckor nu, så trött! Att det ska vara så svårt att komma i säng i tid när jag egentligen är supertrött och vet att jag inte får sova länge på morgonen?
 
Vi for iallafall och "stor" handlade, blöjor, välling och annat som var nödvändigt. ;o) Tiril var suupergnällig så allt blev jättejobbigt! Skönt att komma hem och äta sen middag (korv och mos) och sen varva ner med lite julkalendern.
Vi köpte också en 10-kronors "Barbie" till Tiril på Coop, för att hon ofta är så duktig med pottan nu. Den var genast gillad. Har inte tagit fram mina gamla Barbiedockor nåt till ungarna än, förutom 1 som raskt tappat både kläder och attiraljer, haha!
Nu ligger båda ungarna, M håller på skruva fast handtag på vår nya TV-bänk, jag mailar och betar av dator-att-göra. Strax ska vi lägga oss i sängen och se på Criminal Minds från förra veckan.
Blir förhoppningsvis tidig sömn, och imorgon är det fredag ledig helg, hääärligt!
Blev förresten ingen bio idag som synes, skjuter på det till söndag senast så får vi se om jag går själv eller ej. ;o) Den som väntar på nåt gott!
 
God natt på er!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...